vozni park - prijevoz dzenaze - prevoz dzenaza

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:


prijevoz Dženaza se vrši u
orginalnim pogrebnim vozila.

-------------------------------------------------------------

prijevoz vršimo za
Bosnu, Sandzak, Makedoniju, Crnu Coru
Kosovo, Albaniju, Tursku i po evropu.

Instituti ynë bën bartjen e kufomave për në kosovë, shqipëri, malin e zi, lindore, maqedoni instituti ynë bën bartjen e kufomave për në atdhe, këtë shërbim e bëjmë nga të gjitha vendet e evropës me automobil ose aeroplan në mënyrë të shpejt, sigurt dhe të korrekt deri në vendin e varrimit. përgjergjësinë për rregullimin e të gjitha dokumenteve e bartim ne. shërbimi ynë perfshinë te gjitha pajisjete varrimit dhe ritet fetare, hoxhën, larjen dhe mirembajtjen e të ndjerit. www.bartjen-kufomave.eu

Cenaze Nakliye Firmasi Meftayi her zaman karadan ve Havadan Garantili bir sekilde her malzemesi bize ait olmak üzere hizmetiniz deyiz Mefta Avrupanin her yerinden 365 gün 24 saat alinir ve defnetme yerine kadar güvenli bei sekilde nakledilir iyi Günde ve Kötü YANINIZDAYIZ. www.cenaze-hizmetleri.eu

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü